U bent hier: Ervaringen

Ervaringen van huurders met Studio76 • Bianca - Nunspeet

  Bianca - Nunspeet


  Ik heb een tijdje terug mooie foto's laten maken door een vriend van mij in Fotostudio 76. De mogelijkheden die deze studio biedt qua belichting enz zijn legio en voor een hobby fotograaf echt uit..
  Lees meer

 • Jordi - Amsterdam

  Jordi - Amsterdam


  Fijne locatie, alle benodigdheden voorhanden en misschien wel het aller belangrijkste: Edwin is een enorme fijne vent die graag met je mee denkt en een niet uit te putten enthousiasme toont. ..
  Lees meer

 • Sander - Dordrecht

  Sander - Dordrecht


  Bij Studio76 is het goed shooten... de waterworkshop was top geregeld. Goede locatie, erg professioneel dus als je een workshop wil volgen is het bij Edwin the place to be.... ..
  Lees meer

 • Esther - Schijndel

  Esther - Schijndel


  Ik ben afgelopen weekend een geweldige ervaring rijker. In de studio,of eigenlijk de ruimte eronder was een complete studio gecreëerd om een watershoot te houden. Deze werd gegeven door een..
  Lees meer

 • Elly - Hapert

  Elly - Hapert


  Studio 76, is helemaal top. Mooie studio, diversiteit aan workshops, Edwin en zijn team maken het allemaal mogelijk. Bedankt voor de inspirerende avond en ik kijk alweer uit naar het einde van deze ma..
  Lees meer

 • Tamara - Maastricht

  Tamara - Maastricht


  Regelmatig model gestaan tijdens fotoshoots en workshops in de hele mooie verzorgde Fotostudio 76 , niet alleen voor fotografen een genot om hier met professioneel apparatuur te kunnen werken , maar o..
  Lees meer

 • Yvonne - Reusel

  Yvonne - Reusel


  Hele mooie studio, alles wat je nodig hebt is aanwezig!  Ook een aantal cursussen gevolgd bij en via Fotostudio 76, allemaal erg praktijkgericht, leerzaam en gezellig. Basis fotografie, studio f..
  Lees meer

 • Hanneke - Eersel

  Hanneke - Eersel


  Ineens komt er een moment dat je thuis echt thuis moet zijn. Maar als je je fotostudio in een van de slaapkamers hebt gevestigd, moet er toch een betaalbare en goede oplossing worden gezocht. Bij Foto..
  Lees meer

 • David - Sint-Niklaas (BE)

  David - Sint-Niklaas (BE)


  Al diversen workshops gevolgd bij Studio76, allen zeer geslaagd, ook de studio al meerdere malen gehuurd met goed resultaat. Daarnaast Focus76 avonden bijgewoond met veel plezier. De workshop studi..
  Lees meer

 • Milou - Valkenswaard

  Milou - Valkenswaard


  Fotostudio 76 is een super leuke studio waar je door veel verschillende workshops heel erg veel kan leren. De studio is heel overzichtelijk met veel apparatuur en de benodigde materialen. Alle apparat..
  Lees meer

 • Simone - Goirle

  Simone - Goirle


  Schitterende Fotostudio! Zeker het grote aanbod in workshops spreekt me aan! Dus ben jij ook -in to fotografie- neem dan snel een kijkje op de website om kennis te maken met alle mogelijkheden van fot..
  Lees meer

 • Jacky - Rotterdam

  Jacky - Rotterdam


  Top Studio van alle gemakken voorzien, ben er dan ook echt weg van ik zal hier zeker nog vaker komen om shoots te houden. De kwalilteit van de apparatuur is top, de studio is zeer mooi afgewerkt...
  Lees meer

 • Guido - Helmond

  Guido - Helmond


  Alles extreem tot in de puntjes verzorgt! Voor Edwin is niets te veel. A- merk apparatuur aanwezig, gewoon perfect! ..
  Lees meer

 • Carla - Oisterwijk

  Carla - Oisterwijk


  Dank je wel Edwin en crew voor de bijzonder inspirerende avond in jouw mooie studio en keuken, TOP! Gr. Carla ..
  Lees meer

 • Elise - Middelrode

  Elise - Middelrode


  Studio76 een totaal pakket waarin je je als fotograaf helemaal kan uitleven! Van super apparatuur tot een geweldige ruimte voor visagie en styling! Mijn eerste ervaring was met n shoot voor tienercomi..
  Lees meer

 • Corina - Veldhoven

  Corina - Veldhoven


  Een super leerzame workshop gehad van Mark de Roo bij Studio76. Afgelopen week de prachtige studio weer gehuurd om ons geleerde in praktijk te brengen. Wat heel goed te doen is, door de uitleg van Mar..
  Lees meer

 • Peter - Eersel

  Peter - Eersel


  Regelmatig maak ik portretten van gezinnen met kinderen in deze fotostudio. Door een keur van achtergronden kun je hier voor de mensen een afwisselende serie neerzetten van extreem hoge kwaliteit: de ..
  Lees meer

 • Steve - Maastricht

  Steve - Maastricht


  Studio 76 is een echte aanrader voor iedere fotograaf, ongeacht welk niveau! Ik heb er met veel plezier geschoten tijdens een workshop van Mark de Roo. Alles is voorhanden en er is zoveel keus aan fli..
  Lees meer

 • Wendy - Bladel

  Wendy - Bladel


  Nou ik ben Fan hoor! Ik hoop dat ik de aankomende tijd veel mag vertoeven in de studio. Liefs, Wendy X ..
  Lees meer

 • Wilco - Helmond

  Wilco - Helmond


  Afgelopen zondag weer met veel plezier gebruik mogen maken van de studio. Steeds weer als ik er kom is er wel wat veranderd en/of iets nieuws en wordt het er steeds beter op, al zal dat steeds moeilij..
  Lees meer

 • Mark - Son

  Mark - Son


  Na mijn eerste bezoek bij Studio76 werd me al meteen duidelijk dat alles hier tot in de puntjes verzorgt is om het de fotograaf en de modellen uitstekend naar de zin te maken. Van alle gemakken voorzi..
  Lees meer

 • Stefaan - Gent (BE)

  Stefaan - Gent (BE)


  Had een prachtige Workshop gevolgd bij Studio76. Een echte aanrader voor iedereen met interesse in (studio)fotografie. De cursus is zeer interactief met zelf de kans voor inbreng. Het is een modern ru..
  Lees meer

 • Britta - Roermond

  Britta - Roermond


  Inmiddels ben ik nu twee keer bij Fotostudio76 geweest. Om mee te shooten met de glamourshoot van het Tiener comite Oerle. Super leuke dag, een boel enthousiaste meiden en een zeer goede en strakke or..
  Lees meer

 • Jac - Dongen

  Jac - Dongen


  Dit wilde ik toch wel ff kwijt over Studio76: een fantastische studio met alle denkbare en mogelijke light setups die je maar kan wensen. Het gehanteerde merk Hensel is van sublieme kwaliteit, zeer na..
  Lees meer

 • Jolien - Brussel (BE)

  Jolien - Brussel (BE)


  Ik ben reeds vele jaren bezig als model (sinds januari 1997), en heb veel studio's gezien in binnen en buitenland. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit zo'n super studio heb gezien a..
  Lees meer