U bent hier: Mogelijkheden > Fotostudio

Bent u op zoek naar een fotostudio...


Stop met zoeken en klik "hier" voor een snelle rondleiding en overtuig uzelf.Als u graag wilt weten wat voor apparatuur aanwezig is kunt u het beste contact opnemen, we hebben teveel om op te noemen en breiden dit vaak maandelijks uit. Neem van mij aan dat de keuze reuze is ;-)

Wat is er standaard voor drank aanwezig:

Nespresso diversen smaken & Pickwick diversen smaken (1,00 euro)
Melkschuimer voor Cappuccino & Latte Macchiato (neem zelf je melk mee)

 

Catering is mogelijk voor ieder budget.
U kan zelf het eten verzorgen, onze cateraar of een kok.
Alles is mogelijk, gekke vragen bestaan niet.

Workshops:
Er worden vaak privé workshops gegeven vanaf 1 uur. Na een privé workshop kun je meteen (erna) de studio huren om zelf aan de slag te gaan. Prijzen van studio en privé workshops kun je vinden op "deze pagina"

Er worden ook regelmatig workshops in de studio gegeven in groepsverband.
Bekijk regelmatig de workshop agenda. Klik hier voor de agenda.

We hebben topmateriaal en dit willen we natuurlijk ook top houden. We hebben een beveiligings-camera systeem en dit systeem gebruiken we alleen bij diefstal, vandalisme of andere calamiteiten. Wees zuinig op onze spullen en laat het achter zoals je het ontvangen hebt dit voorkomt schoonmaakkosten van 50,- euro!

Wilt u een visagist(e) of een model inhuren voor uw fotoshoot, ook dat is mogelijk, informeer vrijblijvend. Heeft u speciale wensen laat het ons weten en wij kunnen u helpen om het voor u te regelen.  Mocht u een fotograaf zoeken voor een fotoshoot voor uzelf, (klein)-kinderen, familie, baby, vader, moeder, product of wat u ook op de foto wil hebben, stuur even een mail en we geven u een vrijblijvende offerte. Niets is ons te gek.
 


 

We hebben een aparte visagieruimte met uitzicht over de landerijen met goede lichtinval door de grote ramen. Er is een grote spiegel met visagie verlichting rondom, en diverse krukken in hoogte verstelbaar. Een wasbak met warm & koud water, ruime kleedkamer en een magazijn met accessoires & toebehoren. Verder heeft Fotostudio76 een toilet en een aparte doucheruimte met een douchebak van 90 bij 120 cm.Wilt u meer informatie over Fotostudio76 en het aanwezige materiaal?
Bezoekt u dan hier de website www.fotostudio76.nl

We hebben klanten die afbeeldingen vrijstaand laten maken via een extern bedrijf in het buitenland en deze prijzen zijn erg interessant alsmede de snelheid van leveren aangezien ze vaak 24u per dag in ploegen werken.
Neem zelf even contact met ze op:
website: www.clippingdesignhome.com
email:  info@clippingdesignhome.com
WhatsApp:  +8801773116002