U bent hier: Mogelijkheden > Vergaderruimte

Vergaderruimte, dan ben je bij Studio76 op het juiste adres!


Bent u op zoek naar een vergaderruimte met de mogelijkheid om een lunch of diner te nuttigen? Dan bent u bij Studio76 op de juiste plaats.

De vergaderruimte met keuken heeft alle benodigdheden voor het bereiden en/of serveren van een maaltijd. Dit maakt Studio76 uitermate geschikt voor private dining en brainstorm sessies. Ook hebben we speciale dimbare daglichtlampen voor onvermoeid en zeer geconcentreerd werken.

 

In Studio76 bevindt zich een grote tafel. Deze steigerhouten tafel biedt plaats aan maximaal 14/16 personen. Tevens is de tafel in hoogte verstelbaar waardoor deze geschikt is als staantafel bij bijvoorbeeld een receptie. Ook is er een extra in hoogte verstelbare tafel (3,25m x 1,05m) zodat u de ruimte naar believen kunt inrichten. De extra tafel heeft de maat van 1.05m x 0,90m).Voor het afspelen van uw presentatie hebben wij een beamersteun in het plafond en een witte wand om de presentatie op te projecteren. Mocht u de benodigde apparatuur willen huren dan is deze mogelijkheid er ook.


Wat is er standaard voor drank aanwezig:
Nespresso alle smaken & Pickwick alle smaken (1,00 euro)
Melkschuimer voor Cappuccino & Latte Macchiato.


   


Vraag vrijblijvend een offerte aan op info@studio76.nl of bel naar 06-53494276