U bent hier: workshops

Cursus Adobe Lightroom

Meerdere data

Wil jij weten hoe je zo snel mogelijk (maar wel kwalitatief goed foto’s) kunt retoucheren, exporteren, contactvellen kunt maken met Adobe Lightroom, dan raden wij u deze cursus aan.

Onze cursusleider Marnix Godschalk, is een zeer ervaren fotograaf en cursusleider. Hij neemt je stap voor stap door een effectieve work-flow. Hij geeft duidelijk en rustig uitleg over een zeer werkbare methode om al je foto’s snel en kwalitatief te retoucheren. Hij geeft je de gelegenheid aantekeningen te maken, maar vooral om te oefenen. Oefening baart immers kunst. Met zijn methode zal je in de toekomst uren retoucheerwerk gaan besparen, dat je zo meer kan fotograferen, wat je als fotograaf natuurlijk het liefst doet.

In de eerste vijf weken leer je werken met Lightroom. De eerste stap is het juist importeren van je foto’s, selecties maken, retoucheren, exporteren, contactvellen maken en exporteren, en een presentatie maken en exporteren. 
Na deze vijf cursusdagen krijg je drie weken de tijd thuis te oefenen. Na die drie weken is er nog een laatste cursusdag waar je vragen kunt stellen, nog even iets terug kunt pakken dat niet werkt en ervaringen delen met elkaar. Gedurende de cursus zal er een groepsapp zijn waarin je elkaar vragen kunt stellen en helpen.

Een goede basiskennis van computers is een vereiste. Weet jij wat ctrl+X, ctrl+C en ctrl+V voor windows of ?+X, ?+C of ?+V voor Mac betekend en waar je deze voor gebruikt, dan zit je goed.

Tarief                        : € 125  € 99,00 p.p. incl. btw
Cursusdagen          : 6 maandagavonden
Data                         :  07, 21 & 28 okt 4, 6 & 25 nov
Tijden                       : 19:30 – 21:45
                                 : inclusief pauze met koffie of thee
Aantal cursisten     : min. 6 | max. 10
Waar                        : Studioruimte van Studio76
                                   Meerheide 100K | 5521DX Eersel
 Wat heb jij nodig? : Goed werkend laptop (64bits) 
                                 : Adobe Lightroom 6 of classic CC
                                 : Schrift / Schrijfgerei

 

Inschrijven

Naam *
Firma
Adres
Land
Telefoon *
E-mail *
 
Opmerking:
 

<< Terug naar overzicht