Informatie bezoek Studio76

Welkom bij Studio76!

Op deze pagina vind je praktische informatie over je bezoek aan Studio76. Heb je vragen? Neem bij voorkeur contact op via ons WhatsApp nummer: +31615333526

Succes alvast en we zijn er om je te helpen dus vragen staat vrij.
Groetjes Marnix, Layla en Miel
Studio76

Telefoonnr Marnix +31615333526
Telefoonnr Miel +31653158870

Huurtijd, opzet en opruimen

Je hebt de studio voor een bepaalde tijd gehuurd, de gehuurde tijd is inclusief opzetten en afbreken/opruimen. Het kan zomaar voorkomen dat er direct iemand na of voor jou huurt, houd hier dus vooraf rekening mee. Je bent vanaf 10 minuten voorafgaande aan je gereserveerde tijd welkom. Indien er iemand direct voor of na je gereserveerd heeft zullen wij dit melden, zo kan je rekening houden met elkaar. Loopt het uit of ben je niet tijdig klaar en heb je opruimtijd nodig, dan kan je mits hier ruimte voor is, simpel even verlengen.

Verlengen studio huur

Indien de agenda het toelaat (www.studio76.nl/agenda) kan je je huurtijd per half uur verlengen. Graag dit aan ons door te geven i.v.m. het alarm dat op afstand wordt aangezet na afloop van de huurtijd.

Wifi

Naam: Gast76
Wachtwoord: Gastvrij!

Eten en drinken

Koffie en thee kosten 1€ per kopje.
Geef na de huur het aantal consumpties door via whatsapp. Er volgt daarna een tikkie/betaalverzoek. Je kan natuurlijk ook gepast kleingeld meenemen en ter plekke betalen via spaarpot die bij de koffiekast staat.

Voor het zetten van thee is in de keuken een Quooker (kokend water kraan) aanwezig en een waterkoker in de visagieruimte.

In de keukenruimte van de studio kan gegeten worden. Supermarkten in de buurt zijn 7 dagen per week geopend. Tip: Eten kan je ook laten bezorgen via een cateringbedrijf (www.dkvdk.nl – 0497511208). Ook hier graag na afloop de ruimte schoon achterlaten.

Witte vloer

Betreed de witte vloer niet met schoenen, er staan bovenaan bij de trap plastic schoenhoezen.
Als iemand full-body gefilmd of gefotografeerd wordt met schoenen mag dit natuurlijk wel.
Maak aan het einde van je huurtijd de vloer weer schoon/vrij van strepen. Zorg zelf voor schoonmaakmiddel of kijk in het magazijn bij de visagie.

Hoe kom ik binnen bij Studio76?
App of SMS Marnix op nr +31615333526 vlak voor het gereserveerde tijdstip en datum (maximaal 10 minuten vooraf). Daarna druk je op de deurbel en wordt de intercom doorgeschakeld. Zeg duidelijk de naam van de huurder en de deur wordt vanaf afstand geopend. Uitleg wordt indien gewenst telefonisch of fysiek gegeven, geef dit vooraf aan bij je reservering.

Voor fotografie liggen de Hensel triggers in de ruimte waar de bank staat in het witte rekje. De plafondlamp in de studio kan je aan en uitzetten met de licht schakelaar links naast de deur van de visagie toegangs deur.

Corona

In Studio76 is voldoende ruimte om 1,5m afstand te houden. Het volgen van de veiligheidsrichtlijnen is eigen verantwoordelijkheid. In de studioruimte en in de visagieruimte liggen desinfectie doekjes die je mag gebruiken.

Afsluiten

Voor het verlaten van de studio graag aan het volgende denken:
– Ruim alles netjes op voor de volgende huurder.
– Zuig de studio even. Indien nodig maak vieze plekken schoon.
– Gebruikte kopjes, schoteltjes, etc. netjes afwassen.
– Gebruikte keuken apparatuur schoonmaken.
– Zorg dat de trigger(s) weer op de juiste plek liggen.
– Zet het statief plaatje (voetje) weer terug in de statief kop.
– Betaal consumpties of geef dit door.
– Doe een laatste doorloop om er zeker van te zijn dat je niets van jezelf of je model(len) achter laat.
– Geef door dat je klaar bent en vertrekt.
– Trek de deur stevig achter je dicht. Duw er even tegen om zeker te zijn dat deze dicht is.
– Laat een review achter op Studio76 Google page https://g.page/Studio76-Eersel

Video’s

Bekijk alvast enkele van deze video’s (voorbeeld opstellingen, uitleg van de flitsers, de lichtmeter enz). Meer video’s vind je op: https://www.youtube.com/user/Studio76online

Algemene uitleg studio gebruik:

Gebruik lichtmeter:

Uitleg trigger: