Esther – Schijndel

Ik ben afgelopen weekend een geweldige ervaring rijker.
In de studio,of eigenlijk de ruimte eronder was een complete studio gecreëerd om een watershoot te houden. Deze werd gegeven door een professionele fotograaf met daarbij ook nog een professioneel model. We hebben zoveel informatie opgedaan en daarna zelf mogen oefenen en een aantal hele mooie plaatjes kunnen schieten. Ik kan zeggen dat ik en mijn vriendin dit zeker een aanrader vinden en inmiddels heb ik mezelf alweer ingeschreven voor een cursus photoshop. Ik denk dat dat voor mij ook weer een leerzame dag zal zijn door de professionele begeleiding die je daar krijgt.

Waarschijnlijk zal het niet de laatste cursus/ workshop zijn die ik zal gaan volgden want men heeft daar heel veel interessante cursussen over het leren met diverse foto programma’s te werken en natuurlijk over het gebruik van de studio zelf om te leren hoe je daar zelf een leuke fotoshoot kunt houden. Dit hebben mijn vriendin en ik een tijd geleden al eens geprobeerd en ik moet zeggen dat het een erg mooie studio is van alle gemakken voorzien. we hebben leuke foto’s gemaakt maar we moeten dan toch ook nog maar een keer van de mogelijkheid gebruik maken om daar een cursus in te volgen dan zal het nog interessanter worden voor ons.

Dus ik zou zeggen als je interesse hebt om eens iets te gaan doen een cursus of zelf een fotoshoot te maken, ga hier eens kijken,de mogelijkheden zijn enorm op fotografie en alles was er mee te maken heeft.

Studio76 bedankt en tot volgende keer, groetjes Esther