Hanneke – Eersel

Ineens komt er een moment dat je thuis echt thuis moet zijn. Maar als je je fotostudio in een van de slaapkamers hebt gevestigd, moet er toch een betaalbare en goede oplossing worden gezocht. Bij Fotostudio76 heb ik die gevonden!

De studio is zo opgezet dat ik enkel mijn camera mee hoef te nemen. Het assortiment aan flitsers en accessoires is zeer uitgebreid. Alles is aanwezig om een mooie fotoshoot te maken, of om te experimenteren met speciale technieken. De studio van Edwin biedt mij ook alles wat ik nodig heb om mijn klanten te kunnen ontvangen. Wanneer zij de trap op lopen naar de studio, verbazen ze zich over de grote en nette ruimte. In de wachtruimte kunnen we even bespreken wat we gaan doen.

Wanneer we starten met het fotograferen, loopt bijna iedereen altijd een beetje voorzichtig naar de achterwand. Dat is zo goed gemaakt, dat het lijkt alsof er geen einde aan komt. Ik heb meerdere malen meegemaakt dat er aan de wand gevoeld wordt, om te zien tot hoe ver ze naar achter door kunnen lopen. Dit lijkt wel een beetje vreemd, maar op die manier kun je zo gemakkelijk fotograferen!

Thuis had ik toch altijd het probleem dat mijn achtergrondrol niet breed genoeg was, of dat er vouwen in zaten, waardoor je toch altijd nog flink moest nabewerken. Bij de achterwand in deze studio is dat een makkie en hoef ik bijna geen bewerkingen meer te doen. Handig! Daarnaast is de studio erg ruim en kan ik ook makkelijk grotere groepen fotograferen. Naast de witte ruimte is er ook de mogelijkheid om op een andere plek met gekleurde achtergronden te werken.

De keuken heb ik inmiddels enkele keren gebruikt en is tevens erg uitgebreid. We hebben bijvoorbeeld met 14 personen een baby-shower gedaan en gebruikten de keuken om lekker te koken, eten en te kletsen, om daarna een mooie zwangerschaps-sessie met de aanstaande moeder te maken. De keuken is daarom een mooie aanvulling voor als je een dag organiseert die net even wat meer nodig heeft! Al met al ben ik erg blij en tevreden met Studio76 en ik hoop hier nog lang gebruik van te mogen maken tijdens mijn fotoreportages!